GRÀCIES, LAIETÀ TEAM COACHES

Sovint es comenta què entrenar als equips de bàsquet formatiu no es fa per diners, que si no fos perquè t’agrada no ho faries.  En l’actualitat, això encara té més vigència.  Les mesures anti-Covid de : suspensió de les competicions, del tancament temporal dels clubs esportius, l’horari de toc de queda que obliga al tancament  dels clubs a les 21h repercutint en 2 franges horàries,  entrenaments a l’exterior, manteniment dels grups bombolles i darrerament de grups de 6 jugadors/es, el confinament municipal, els confinaments de jugadors/es i equips, les mesures higièniques, etc ens han obligat a tots/es a reinventar-nos.  Des de la Secció de Bàsquet estem fent un gran esforç per adaptar-nos en cada moment a les noves indicacions de les autoritats, però per altra banda intentar seguir oferint la nostra activitat.  La nostra prioritat és continuar fent esport, seguir amb els aprenentatges tècnico-tàctics programats, mantenir les dinàmiques de grup…, en fí, intentar assolir una “certa normalitat”.

Entrenadors C.E. Laietà

Aquesta adaptació a les noves situacions tal com venen, ha obligat als nostres entrenadors/es a fer una feina extra, nova, imaginativa i de recerca de nous exercicis, materials, espais, noves eines tecnològiques, etc.  També iniciant concursos entre equips del Laietà i que farem extensible a altres clubs.

És aquest alt grau d’implicació i compromís dels nostres entrenadors/es en la majoria dels casos, el que ens fa sentir orgullosos del nostre Laietà Team Coaches.  Un grup d’entrenadors/es que es continuen preocupant pel seu desenvolupament tant esportiu com maduratiu, ensenyant  valors, i ara també de la seva salut i les mesures preventives en un nou context on les eines pedagògiques han canviat. 

Entrenadors C.E. Laietà

Des de la coordinació volem expressar el nostre agraïment al nostre grup d’entrenadors/es pel seu esforç, actitud i compromís en temps difícils.

Gràcies  a totes i a tots!!!