SETMANA COMPLERTA

Aquesta darrera setmana ha estat de molta activitat a la Secció de Bàsquet.  Per una banda s’han estat realitzant les fotos individuals i grupals de tots els jugadors/es i equips per la nova pàgina web.  Una novetat d’aquesta temporada que ha suposat un gran esforç tècnic i organitzatiu, gràcies Oscar per aquesta feinada, i gràcies a totes i tots per la vostra col.laboració.

En segón lloc han començat les finals del 1er Concurs TirPro del Laie, on els jugadors classificats d’infantil a sènior han tirat per tal de ser els més ràpids en aconseguir el repte.  La propera setmana sabrem els guanyadors del concurs.

Divendres 19 també va tenir lloc l’entrega de diplomes i medalles als 3 primers classificats del 1er Concurs 2ball del Laie,  on jugadors/es preminis, minis i preinfantils han lluitat per ser la millor parella de tiradors de la Secció.

Els guanyadors han estat la parella formada pel Pau A i el Roger L del premini, en segon lloc han quedat l’Alex O i el Fuad B del mini, i la parella Aimar M i Biel C també del mini han ocupat la tercera posició.  Moltes felicitats a tots ells.

Guanyadors 2Ball-C.E. Laietà