ESPECTACULAR DIADA DE BÀSQUETBOL

Aquest darrer dissabte de febrer era el dia que els nens i nenes, pares i mares, germans i germanes…  de la secció de bàsquet tenien marcat al calendari i estaven esperant, un dia per reviure sensacions gairebé oblidades: nervis, il.lusió, “competició”, orgull, “normalitat”, etc.

En un matí, aquest cop sí, espectacular de sol i bon temps, 3 equips de la secció (preinfantil, mini i premini) van disputar 3 partits d’entrenament amb una posada en escena com de lliga regular: equipacions de gala, taula oficial, àrbitre, 2 equips blau i blanc amb els seus entrenadors/es (això sí, tots cridant 1,2,3 Laie), públic a les grades no hi va faltar de res.

Diada bàsquet C.E.Laietà 6

Els preinfantils van ser els primers en obrir foc, 11 il.lusionats i nerviosos jugadors que van gaudir com mai d’un partit una mica més curt de temps donada la manca d’efectius, lesions i confinaments no van permetre comptar amb tot l’equip al complet.  També les famílies van poder comprobar les evolucions de tots ells i compartir moments de satisfacció, orgull i companyonia.  Vull destacar la gran progressió esportiva d’aquest equip en aquests mesos tant atípics, són el clar exemple que la feina ben feta, el rigor, la planificació i el projecte, el compromís i la il.lusió poden amb qualsevol situació adversa.  Lluny del desànim i l’estacament l’esperit d’aquest equip és de tirar endavant i seguir creixent, on l’Erik i l’Oscar hi tenen molt a veure, FELICITATS EQUIP.

Després va ser l’hora del mini, aquest cop amb tot l’equip al complet, 16 jugadors/es amb moltes ganes de jugar.  Un partit que va suposar una millora important respecte al realitzat abans de Nadal.  Una jornada festiva que va permetre a les famílies veure totes les evolucions d’aquests darrers mesos ja que habitualment no els poden veure en acció.  Ara toca seguir treballant, i millorar conceptes com la concentració, la capacitat d’esforç, l’atenció per optimitzar la feina realitzada.  ENDAVANT MINI, A SEGUIR CREIXENT.

Diada bàsquet C.E.Laietà

Aquest cop els més petits van tancar el matí de bàsquet a la pista social del club.  Els preminis, amb les noves incorporacions, van gaudir com pocs d’un partit on ho van donar tot i demostrant que en el pot petit hi ha la bona confitura.  L’evolució en aquestes edats és increïble (sempre diem que són esponges), i quan es realitza en un entorn propici i dins d’un bon projecte que els potencia l’avenç és indubtable. SEGUIM AIXÍ PREMINIS, NO ENS ATUREM MAI.

Des de la coordinació, no podem estar més satisfets d’una jornada com la de dissabte.  No és fàcil en els temps que corren organitzar aquests tipus d’events (control d’accés, registre i aforament, distàncies de seguretat, desinfecció, mascaretes, logística de material a la pista exterior,etc.), i m’agradaria posar en valor una sèrie d’aspectes que moltes vegades han estat criticats i actualment estan sent la nostra salvació:  poder comptar amb la nostra pista social (sovint menyspreada) ens a permès seguir entrenant a l’aire lliure i també realitzar aquestes activitats tant necessàries per mantenir viu l’esperit de la secció.  Així com un pabelló propi, sí amb carències que poc a poc es van solventant, però que actualment també ens ha permès no interrompre pràcticament en cap moment l’activitat. 

Diada bàsquet C.E.Laietà 2

De la mateixa manera la total disposició dels coordinadors i entrenadors/es a reinventar-se, a buscar nous estímuls, a donar tot el que estigui al nostre avast perquè la formació integral (tècnica i personal) segueixi endavant i donar aquest punt de rutina i normalitat en aquesta época convulsa. 

Aprofito per donar les gràcies als nostres entrenadors/es: Natàlia, Aniol, Roger, Érik, Óscar, Joan Rovira, Pep i el Dani per la seva col.laboració dissabte.  També em sento molt orgullós de la col.laboració desinteressada d’altres jugadors més grans que van voler participar de les activitats organitzades per la secció demostrant que el bàsquet al Laietà comença a ser una manera de viure, un lloc d’encontre i d’amistat. Gràcies Jan, Iñaki, Marçal i perdoneu si em deixo algú altre.

Gràcies també a l’Oscar per la cobertura audiovisual que va ser instantània mitjantçant instagram, i gràcies al Lluís per la coordinació i la logística.

I finalment, gràcies també a tots els familiars per la seva col.laboració i respecte per la normativa i la feina realitzada, està a les nostres mans que poguem continuar organitzant dies com aquests sempre seguint tots els protocols establerts.

MIL GRÀCIES A TOTES I A TOTS.