INFANTIL  A, CONSOLIDACIÓ D’UN PROJECTE

Seguint amb la sèrie de partits d’entrenament o amb els entrenaments en format partit, els nois de l’infantil A han gaudit d’un matí de bàsquet a la pista social del Laie. Sota les mesures de seguretat habituals en aquests casos, pares, mares, germans i germanes, etc. hem pogut presenciar les evolucions dels nostres jugadors. 

Gràcies Víctor, Hugo i Marc per seguir endavant amb il.lusió i ganes, no defallir i mantenir l’evolució d’aquest grup.

Comprobar com en una temporada tant atípica, el treball segueix endavant i els nois milloren en idees de joc cada cop més organitzades deixant enrere el bàsquet mini i entrant al bàsquet adult.  També hi ha hagut espai per la distensió com un “aplaudiment” del Josep al Lucas, faltes tècniques als entrenadors per allargar-se eternament als minuts entre periods, etc

MIL GRÀCIES A TOTES I A TOTS.