EL CADET B ULTIMA LA PREPARACIÓ PER LA COMPETICIÓ

Aquest dissabte 13 vam realitzar el darrer test en format partit d’un dels equips de la Secció abans de l’imminent inici de la competició.  Els cadets B van realitzar un entrenament a la pista social sota l’atenta mirada de pares/mares/germans, que van poder gaudir de les evolucions dels seus fills respectant les mesures higièniques i d’aforament com és habitual.

Aquest diumenge 14 es dona el tret de sortida en categories formatives a una temporada del tot atípica, el nostre Júnior C juga a la pista del C.B. Viladecans Vermell amb totes les mesures sanitàries imposades per la FCB.  La setmana vinent serà el torn de la resta d’equips majors de 16 anys de la Secció (Júnior A, Júnior B, Sots-25 i Sènior A).  El cap de setmana del 27-28 de març serà el torn dels menors de 16 anys (cadets, infantils, preinfantils, minis i preminis), els calendaris corresponents s’estan elaborant amb nous criteris de proximitat segons la federació.

Com ja s’ha informat a les famílies, des de la direcció de la Secció s’ha decidit la participació en les respectives competicions, si algun jugador no en vol prendre part és lliure de fer-ho, però necessitem  que ho notifiqui als respectius entrenadors/es o coordinadors per si comportès alguna redistribució d’equips abans de dilluns 15 a la tarda.  De la mateixa manera us informem que els partits a la nostra pista, amb la normativa actual, seran a porta tancada ja que el nostre aforament no permet la presència de públic.  Estem estudiant algunes opcions per poder enregistrar els partits i poder-los visualitzar, us anirem informant.

GRÀCIES A TOTES I A TOTS!!!  SEGUIM ENDAVANT!!!  SOM-HI LAIE!!!