1er Stage del Bàsquet Laietà

Aquests primers dies de Setmana Santa ha tingut lloc el 1er Stage de Bàsquet del C. E. Laietà., quatre dies intensos on petits i no tant petits han pogut gaudir d’entrenaments molt profitosos i estones de lleure molt divertides.
S’han establert 3 grups segons l’edat: un grup de premini/mini, un segon grup de prein-fantil/infantil i un tercer de cadets.

Cada grup ha treballat conceptes de tècnica individual, tàctica individual i tàctica col.lectiva adaptada a cada nivell, a més de diferents tipus d’escalfaments, estiraments i diversos concursos de tir , d’habilitat, 3c3… La rotació dels nostres entrenadors pels diferents grups ha permès als jugadors veure diferents maneres d’ensenyar, d’entrenar, de transmetre i de viure el bàsquet.

Però del que estem més satisfets, és de les estones de lleure que han pogut compartir tots els jugadors independentment de l’edat. Som un club i una Secció vives, familiars i on fem les coses amb tota l’estima possible perquè ningú es trobi estrany i tothom s’hi trobi com a casa. Aquest Stage ha estat un èxit rotund tant a nivell esportiu com lúdic, com a nivell de relació. Des de la Secció treballarem per seguir millorant en noves edicions, tot esperant que la situació sanitària millori i ens permeti realitzar les activitats amb absoluta normalitat.

Gràcies a tots per participar, pel vostre comportament i pel vostre esforç, sou la clau de l’èxit.  Ens veiem aviat. Força Laie!!!