Torneig Triangular Mini Mixte

Aquest passat divendes dia 30, aprofitant la jornada de descans de la competició, el nostre mini va participar en un triangular organitzat per U.E. Claret.  Els equips participants van ser lels amfitrions del Claret, el Pedagogium i el Laietà.  En un primer partit es van emfrontar el Claret i el Pedagogium amb una cómoda victòria local, després els nostres jugadors van debutar davant del Pedagogium aconseguint una àmplia victòria.

  El darrer partit va ser una virtual final entre els jugadors/es del Claret i  del Laietà.  Un partit igualat, emocionant, amb altenances al marcador, i que es va acabar decidint per 1 sol punt de diferència del bàndol Laietà.
Una magnífica experiència que va permetre als nostres jugar un partit exigent, competir i patir en un final ajustat.  La victòria ens la prenem com un premi en una temporada difícil i complicada i una recompensa a l’esforç realitzat malgrat les dificultats.
Gràcies al Claret per convidar-nos i al Pedagogium per la seva participació i esportivitat.