PROTOCOL COVID DIA DEL PARTIT

PROTOCOL BÀSQUET: ENTRADA AL CLUB DELS EQUIPS VISITANTS ALS PARTITS

Els equips visitants podran tenir accés a la Pista Social del Club 45 minuts abans de l ́inici del seu partit, hi hauran d ́estar tots els membres de l ́equip junts per poder accedir.

A la recepció un entrenador del Club els acompanyarà a l ́equip complet a la Pista Social, on podran fer l ́escalfament després de deixar les seves pertinences on els indica l ́entrenador del nostre Club.

 

Recordem que no es poden utilitzar els vestidors.

L ́equip disposarà de 3 pilotes per poder fer l ́escalfament a la Pista Social, un cop acabin l ́escalfament, desinfectaran les seves pilotes i esperaran que el nostre entrenador els indiqui com accedir al Pavelló.

Un cop hagi acabat el partit que s ́estigui disputant abans al Pavelló (si és el cas) i els equips de dins del Pavelló hagin sortit, l ́entrenador del nostre Club acompanyarà a l ́equip visitant al Pavelló, es netejaran les mans amb gel hidroalcohòlic, els indicarà on poden deixar les seves pertinences i també els indicarà la taula on poden deixar el seu kit de neteja i desinfecció, i podran procedir a dur a terme la corresponent roda d ́escalfament.

Quan acabi el partit, els dos equips es netejaran les mans amb gel hidroalcohòlic, agafaran les seves pertinences i sortiran del Pavelló sense demora per deixar accés als equips que juguen darrere. Els nostres entrenadors i delegat de camp procediran a la desinfecció de les pilotes utilitzades durant el partit, banquetes i altres materials o zones que s ́hagin utilitzat.

La Direcció